Teema

5 viime vuoden trendikkäintä reseptiä: Kukkakaali, kikherne, kaura ja pavut rynnistivät pöytiin

Vuonna 2019 suomalaiskodeissa kokattiin kasvisruokaa enemmän kuin vuosikymmeniin. Lihan lisäksi myös riisille ja pastoille etsittiin korvaajia. Maailman keittiöistä katse suuntautui Aasiaan, josta meille rantautui esimerkiksi ramen.
Viisi raaka-ainetta ja vartissa pöytään! Välimeren tuoksuinen kikhernepannu nautitaan rapeakuorisen leivän kera. Kuva: Nanna Rintala
Viisi raaka-ainetta ja vartissa pöytään! Välimeren tuoksuinen kikhernepannu nautitaan rapeakuorisen leivän kera. Kuva: Nanna Rintala

Viiden aineksen kikhernepannu Pavuista ja linsseistä saat helposti ja edullisesti vaihtelua keittoihin, pataruokiin ja salaatteihin. Ne ovat terveellistä syötävää, joiden avulla on helppo lisätä ruokavalioon kasvisruokapäiviä. Ne toimivat myös osana...

Vuonna 2019 suomalaiskodeissa kokattiin kasvisruokaa enemmän kuin vuosikymmeniin. Lihan lisäksi myös riisille ja pastoille etsittiin korvaajia. Maailman keittiöistä katse suuntautui Aasiaan, josta meille rantautui esimerkiksi ramen.

Haluatko lukea tämän jutun?

Samalla tilauksella saat käyttöösi Kanta-Hämeen kiinnostavimmat uutiset, asiaa ja viihdettä kotimaasta ja maailmalta.

Tilaa 1kk digiä 1 eurolla

Oletko jo tilaaja?

Kirjaudu sisään

Päivän lehti

28.9.2020

Fingerpori

comic