Teema

Leikkaa lanttu kukkoon tai janssoniin – Perinteistä juuresta parempaa ei löydy marraskuun kokkailuihin

Makean täyteläistä C-vitamiinipitoista lanttua kannattaa käyttää muuallakin kuin joulupöydässä.
Lanttukukko on hieno suomalainen perinneruoka, jonka moderni pikaversio on pasteijatyyliset lanttukukkoset. Kuva: Kaikki aitini reseptit

Makean täyteläistä C-vitamiinipitoista lanttua kannattaa käyttää muuallakin kuin joulupöydässä.

Haluatko lukea koko jutun ja Hämeen Sanomien kaiken muun sisällön?

Tutustu digiin 1 eurolla

Samalla tilauksella pääset lukemaan Kanta-Hämeen kiinnostavimmat uutiset sekä mitä Suomessa ja maailmalla tapahtuu.

Olen jo tilaaja

Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään. Pääset lukemaan artikkelin loppuun.

Päivän lehti

26.11.2020

Fingerpori

comic