Teema

Leipä on lastattu Suomen parhailla mauilla – Tänä vuonna itsenäisyyttä juhlitaan rennosti pienellä porukalla runsaan leipäbaarin ääressä

Tee kaikki täytteet valmiiksi ja kokoa näyttävä voileipäbuffet, jossa jokainen voi koota mieluisensa leivän. Ainekset ovat tietysti kotimaisia.
Bruschetan Suomi-versio sivellään kuusenkerkkäpestolla Kuva: Elina Ylitervo

Tee kaikki täytteet valmiiksi ja kokoa näyttävä voileipäbuffet, jossa jokainen voi koota mieluisensa leivän. Ainekset ovat tietysti kotimaisia.

Haluatko lukea koko jutun ja Hämeen Sanomien kaiken muun sisällön?

Tutustu digiin 1 eurolla

Samalla tilauksella pääset lukemaan Kanta-Hämeen kiinnostavimmat uutiset sekä mitä Suomessa ja maailmalla tapahtuu.

Olen jo tilaaja

Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään. Pääset lukemaan artikkelin loppuun.