Teema

Leivontaa koronan aikaan - Ota herkulliset ohjeet talteen!

Koronaepidemian harvoihin positiivisiin vaikutuksiin on luettava Suomen ylle laskeutunut leivontabuumi. Vanhat klassikkoreseptit, mokkapalat, unelmatortut ja sämpylät, kiertävät sosiaalisessa mediassa ennennäkemättömällä tavalla.
Perunamuusin jämistä syntyy suomalainen leipäklassikko, perunarieska. Voit valmistaa muusin myös perunamuusijauheesta, ellei tähteitä ole. Kuva: Nanna Rintala

Koronaepidemian harvoihin positiivisiin vaikutuksiin on luettava Suomen ylle laskeutunut leivontabuumi. Vanhat klassikkoreseptit, mokkapalat, unelmatortut ja sämpylät, kiertävät sosiaalisessa mediassa ennennäkemättömällä tavalla.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Hämeen Sanomien jutut.

Menot