Teema

Huippuravintoloissa työskennellyt Kim Mikkola paljastaa karun arjen Michelin-tähtien takana – Väsyi henkilöstön piiskaamiseen ja 18 tunnin työpäiviin

Ravintolamaailman huipulla työskennellyt Kim Mikkola on tehnyt näyttävää uraa Michelin-ravintoloissa. Hän väsyi kovaan työtahtiin ulkomailla ja palasi Suomeen, jossa hänen perustamansa ravintola Inari nappasi nopeasti Michelin-tähden. Se ei riitä Mikkolalle, joka kehittelee jo uudenlaista kulinaarista verkkopalvelua.
Kim Mikkola perusti oman ravintolan 30 ikävuoteen mennessä ja sai Michelin-tähden 31 ikävuoteen mennessä. Hän onnistui toteuttamaan kokkikoulussa itselleen asettamansa tavoitteet. Kuva: Arttu Laitala

Ravintolamaailman huipulla työskennellyt Kim Mikkola on tehnyt näyttävää uraa Michelin-ravintoloissa. Hän väsyi kovaan työtahtiin ulkomailla ja palasi Suomeen, jossa hänen perustamansa ravintola Inari nappasi nopeasti Michelin-tähden. Se ei riitä Mikkolalle, joka kehittelee jo uudenlaista kulinaarista verkkopalvelua.

Haluatko lukea koko jutun ja Hämeen Sanomien kaiken muun sisällön?

Tutustu digiin 1 eurolla

Samalla tilauksella pääset lukemaan Kanta-Hämeen kiinnostavimmat uutiset sekä mitä Suomessa ja maailmalla tapahtuu.

Olen jo tilaaja

Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään. Pääset lukemaan artikkelin loppuun.