Teema

Miksi pitäisi elää harmaata arkea? Antti Holma tapaa Suomesta pois muuttaneita suomalaisia

Jaakko Selinin juontama Jaakko ja maailmanvalloittajat oli aikoinaan yksi suosikkiohjelmistani, joten odotukset Antti Holman vastaavanlaiselle ohjelmalle olivat kovat.

Maanantaina MTV3-kanavalla alkavassa uudessa Antti Holma ja maastamuuttajat sarjassa näyttelijä Holma kiertää tapaamassa ulkomailla asuvia suomalaisia. MIes on itsekin muuttanut hiljattain Lontooseen.

Ja hyvin Holma kyllä vetää! Teksti on mietittyä, henkilöt kiinnostavia ja Holma on hauska. Ainoastaan muutamat kaksimielisyydet tuntuvat turhilta.

Toisin kuin monissa viimeaikaisissa reissuohjelmissa, nyt matkaan on valmistauduttu, eikä vain lähdetty kameran kanssa kiertämään.

Ensimmäisessä jaksossa vieraillaan pari vuotta sitten takaisin Australiaan asettuneen kokki Tomi Björkin luona Sydneyssa.

Paratiisimaisemissa keskustellaan varsin kiinnostavia myös suomalaisuudesta. Mikä siinä onkin, että suomalaisen pitää kokea sitä harmaata arkea, jotta elää ”oikeaa elämää”?

Tulevissa jaksoissa Holma vierailee tuttujen ja tuntemattomampien suomalaisten luona muun muassa Chilessä, Ruotsissa ja Islannissa.

Antti Holma ja maastamuuttajat maanantaina MTV3 klo 21.00