Teema

Muistatko, kun meksikonpataa kokattiin ysärillä pussiaineksista? Nyt se kannattaa tehdä alusta lähtien itse ja kokolihasta

1990-luvulla texmex-buumi valloitti Suomen. Moni muistaa meksikonpadan ja guacamolen teollisina valmisteina, mutta itse tehtynä niihin saa ihan eri lailla makua.
Erilaiset chilit, neilikka ja kaneli tuovat kasvisten kera naudanlihasta tehtyyn meksikonpataan lempeää tulisuutta ja mehevää makua. Kuva: Harri Kuittinen

1990-luvulla texmex-buumi valloitti Suomen. Moni muistaa meksikonpadan ja guacamolen teollisina valmisteina, mutta itse tehtynä niihin saa ihan eri lailla makua.

Haluatko lukea koko jutun ja Hämeen Sanomien kaiken muun sisällön?

Tutustu digiin 1 eurolla

Samalla tilauksella pääset lukemaan Kanta-Hämeen kiinnostavimmat uutiset sekä mitä Suomessa ja maailmalla tapahtuu.

Olen jo tilaaja

Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään. Pääset lukemaan artikkelin loppuun.

Päivän lehti

26.11.2020

Fingerpori

comic