Teema

Munkkibaari on auki koko vapun – Valitse siman kylkeen perinteinen rinkeli, överisti kuorrutettu herkku, rosetti tai nopea rahkamunkki

Vapun aika on varsinaista uppopaiston sesonkia. Vastapaistettuja, kuoresta hiukan rapeita ja sisältä unelmanpehmeitä leivonnaisia ei voi vastustaa.
Uppopaistaminen on aikuisten puuhaa, mutta perheen pienimmätkin voivat osallistua munkkien koristeluun. Tarjotin täynnä värikkäästi kuorrutettuja munkkeja herättää aina yhtä suurta ihastusta. Kuva: Kaikki aitini reseptit

Vapun aika on varsinaista uppopaiston sesonkia. Vastapaistettuja, kuoresta hiukan rapeita ja sisältä unelmanpehmeitä leivonnaisia ei voi vastustaa.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Hämeen Sanomien jutut.