Teema

Näin syntyvät kasvissyöjän kampasimpukat – Herkuttele myös pihlajanmarjoilla ja syyssipuleilla

Herkkutattien jaloista valmistuu hienostunut alkupala, joka muistuttaa erehdyttävästi kampasimpukoita. Pihlajanmarjoista makua saanut öljy piristää samettista palsternakkakeittoa. Sipulit muhivat piiraassa lehtitaikinakannen alla.
Herkkutattien jalkoja, ruskistettua voita, valkosipulia, parmesaania ja persiljaa. Yksinkertainen, mutta herkullinen alkupala vie kielen mennessään. Kuva: Harri Kuittinen

  Nopeasti voissa paistetut kampasimpukat on helppo ja suussa sulava alkupala. Tiesitkö, että hyvin samankaltaisen koostumuksen ja makuelämyksen saa myös herkkutateista? Idea kasvissyöjän kampasimpukoihin on napattu sieniruokiin ja ruokasieniin keskittyvästä...

Herkkutattien jaloista valmistuu hienostunut alkupala, joka muistuttaa erehdyttävästi kampasimpukoita. Pihlajanmarjoista makua saanut öljy piristää samettista palsternakkakeittoa. Sipulit muhivat piiraassa lehtitaikinakannen alla.

Haluatko lukea tämän jutun?

Samalla tilauksella saat käyttöösi Kanta-Hämeen kiinnostavimmat uutiset, asiaa ja viihdettä kotimaasta ja maailmalta.

Tilaa 3kk digiä 19 eurolla

Oletko jo tilaaja?

Kirjaudu sisään