Teema

Näin teet maistuvan tikka masala -kastikkeen ja rapeanpehmeää naan-leipää omalla liedelläsi

Tuoreet mausteet saavat intialaisen kana-aterian maistumaan yhtä autenttiselta kuin intialaisessa ravintolassa. Nappaa tästä talteen viisi helppoa ja hyvää ohjetta kokonaiselle aterialle: kanaa tikka masala -kastikkeessa, kurkkuraitaa, naan-leipää, paahdettuja kikherneitä sekä kardemummateetä.
Kanaa tikka masala -kastikkeessa on klassinen intialaisruoka. Kastike sopii hyvin myös kasvisten ja kalan kanssa. Kuva: Harri Kuittinen

Tuoreet mausteet saavat intialaisen kana-aterian maistumaan yhtä autenttiselta kuin intialaisessa ravintolassa. Nappaa tästä talteen viisi helppoa ja hyvää ohjetta kokonaiselle aterialle: kanaa tikka masala -kastikkeessa, kurkkuraitaa, naan-leipää, paahdettuja kikherneitä sekä kardemummateetä.

Haluatko lukea koko jutun ja Hämeen Sanomien kaiken muun sisällön?

Tutustu digiin 1 eurolla

Samalla tilauksella pääset lukemaan Kanta-Hämeen kiinnostavimmat uutiset sekä mitä Suomessa ja maailmalla tapahtuu.

Olen jo tilaaja

Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään. Pääset lukemaan artikkelin loppuun.