Teema

Nappaa tästä parhaat paikat tähtien bongaukseen

Beverly Hillsin kupeessa oleva Chateau Marmont Länsi-Hollywoodin Sunset Boulevardilla on kallis huippuhieno hotelli, jonka ravintolassa suuria tähtiä nähdään vähän väliä. Sen ilmapiiri henkii vanhan Hollywoodin glamouria.

Paikan ympärillä pyörii myös paparazzeja, koska se on otollinen tähtien bongailuun. Kaikella kansalla on pääsy ravintolaan, mutta ruokalista on hintava.

Lähistöllä on muutama tavallinen kohtuuhintainen ruokapaikka, joissa tähtiä saattaa myös tulla vastaan. West Hollywoodin Mel’s Diner on mielenkiintoinen ruokapaikka 50-luvun henkeen. Se on avoinna ympäri vuorokauden ja pöydistä löytyy muun muassa jukeboxeja.

Lähistöllä oleva, niin ikään Sunset Boulevadin varrella sijaitseva Rainbow on kuuluisa siitä, että monet haukkuvat ruoan laatua ja paikan viihtyvyyttä ja silti paikassa näkee ajoittain erityisesti rock-väkeä.

Yksi paikan salaisuus on sen sijainti. Ympäröiviltä kukkuloita vauraan väen asuma-alueelta paikkaan saapuvat ihmiset, jotka eivät ole hienostelun perään. Paikassa leijuu 70- ja 80-lukujen rokkareiden henki.

Rodeo Drive Beverly Hillsissä on luksuskaupoistaan kuuluisa katu. Valaistujen palmujen reunustama katu on täynnä luksusmerkkien putiikkeja, joista pikkurahalla ei yleensä irtoa mitään. Rodeo Drive on tuttu elokuvista. Esimerkiksi Pretty Womanin kohtauksia on filmattu Rodeo Drivellä.

Rodeo Driven päässä on luksushotelli Beverly Wilshire. Täälläkin mahdollisuus nähdä tähtiä on hyvä, mutta pikkurahalla ei tännekään ole asiaa.

Hieman vähemmän eksklusiivinen ja turistien suosima ostoskeskus The Grove voi olla ruudusta hyvinkin tuttu. Siellä on kuvattu useita tv-sarjoja, ja hyvällä tuurilla siellä voi nähdä näyttelijöitä töissä.

Malibu Beach on Los Angelesin seudun ranta-alutta. Sielläkin ostoskeskus on päivystämisen arvoinen. Ostoksia paikalla on käynyt tekemässä esimerkiksi Kourtney Kardashian perheineen.

Näyttäviä käyntejä ovat harrastaneet myös muut tähdet. Esimerkiksi Lady Gaga on käynyt valkoisella hevosella ratsastaen nappamassa Malibun markkinoilta smoothien.

Päivän lehti

26.11.2020

Fingerpori

comic