Nopeasti valmista ruokapöytään

Joka päivä on keksittävä, mitä hyvää tänään syötäisiin.Nämä ruoat valmistuvat kaikki parissakymmenessä minuutissa.Ehkä joukosta löytyy sinun uusi arkiruokasuosikkisi.
Härkää ja parsakaalia
neljälle
Suikaloi naudanliha, suolaa palat ja kierittele maizenassa. Lämmitä öljy kuumaksi pannulla tai wokissa, lisää valkosipuli ja inkivääri sekä lihat. Anna lihojen ruskistua.
Lisää mukaan parsakaalin kukinnot. Paista pari minuuttia. Lisää vesi, hunaja, soija ja seesamiöljy. Ripottele lopuksi mukaan vielä seesaminsiemenet. Tarjoa riisin kera.
Lohi-fenkolipasta
neljälle
Poista fenkolista kanta ja silppua se mahdollisimman pieneksi. Poista lohesta mahdolliset ruodot, poista nahka ja paloittele suupaloiksi. Voit käyttää myös valmiita kuutioita tai suikaleita.
Laita pasta valmistumaan pakkauksen ohjeen mukaan ja viimeistele sillä välin kastike.
Kuumenna öljy pannulla ja kuullota fenkolisilppua miedolla lämmöllä 3–4 minuuttia. Lisää lohipalat ja anna kypsyä pari minuuttia. Lisää jugurtti, sekoita ja kuumenna. Ota pois liedeltä, lisää tilli ja purista sitruunamehu. Yhdistä valmis valutettu pasta kastikkeeseen. Mausta tarvittaessa suolalla.
Kana-vuohenjuustopannu
neljälle
Paloittele kananpalat tarvittaessa. Paistipalat ovat sopivan kokoisia sellaisenaan, paksun fileen voi paloitella neljään osaan. Lohko myös valitsemasi kasvikset reiluiksi paloiksi.
Kuumenna öljy ja ruskista kananpalat.
Lisää joukkoon kasvikset, valkosipuli ja hienonnettua timjamia makusi mukaan. Anna pannun paistua miedommalla lämmöllä, kunnes kanat ovat kypsiä mutta vihannekset vielä hyvin koossa pysyviä, 10–15 minuuttia. Suolaa ja pippuroi.
Leikkaa vuohenjuusto kiekoiksi, paista niihin halutessasi toisella pannulla kaunis pinta ja nosta valmiin pannun pinnalle. Voit myös sekoittaa vuohenjuustopalat suoraan pannun joukkoon.
Pannu maistuu sellaisenaan, mutta sen voi tarjoilla myös riisin, perunan tai pastan kera.
Hunajaglaseerattu lohi ja kasvislantit
neljälle
Kuumenna uuni 220 asteeseen. Pese perunat ja leikkaa ne sentin paksuisiksi kiekoiksi kuorineen. Kuori punajuuret ja viipaloi nekin.
Levitä kiekot uunipellille, sudi jokaisen pintaan hiukan öljyä, suolaa ja pippuroi. Laita uuniin kymmeneksi minuutiksi.
Leikkaa lohi neljäksi nahattomaksi ja ruodottomaksi annospalaksi. Suolaa palat.
Sekoita hunajasta, timjamista ja valkosipulista tahna ja levitä se lohen pinnalle.
Kun kasvikset ovat kypsyneet uunissa kymmenen minuuttia, nosta lohenpalat samalle uunipellille ja kypsennä vielä toiset kymmenen minuuttia.
Tarjoile sitruunalla maustetun kermaviilin kera.