Teema

Nyt on riistaruokien aika – Tee hirvipaistista vaihteeksi hiukan eksoottisempi kanelilla, inkiväärillä ja aprikooseilla

Peuran- ja hirvenlihassa maistuu syksy: alkanut metsästyskausi ja ensimmäiset rapeat pakkasaamut. Mausta hirvipaisti lempeästi kanelilla ja inkiväärillä, niin saat siihen ripauksen itämaista makua.
Hirvipadan lempeä mausteisuus ja pataan lisätyt kuivatut luumut ja aprikoosit vievät makumaailmaan Marokon suuntaan. Hirvenliha kestää hienosti muitakin kuin perinteisiä riistamausteita. Kuva: Nanna Rintala
Hirvipadan lempeä mausteisuus ja pataan lisätyt kuivatut luumut ja aprikoosit vievät makumaailmaan Marokon suuntaan. Hirvenliha kestää hienosti muitakin kuin perinteisiä riistamausteita. Kuva: Nanna Rintala

Maamme peura- ja hirvikanta on elinvoimainen. Riista on lihansyöjille eettisin valinta. Ennen kaikkea riista hurmaa kuitenkin maullaan. Peura on hiukan hirveä voimakkaammin riistan makuinen, ja sen lihasta on poistettava ennen...

Peuran- ja hirvenlihassa maistuu syksy: alkanut metsästyskausi ja ensimmäiset rapeat pakkasaamut. Mausta hirvipaisti lempeästi kanelilla ja inkiväärillä, niin saat siihen ripauksen itämaista makua.

Haluatko lukea tämän jutun?

Samalla tilauksella saat käyttöösi Kanta-Hämeen kiinnostavimmat uutiset ja asiat.

Tilaa 1kk digiä 1 eurolla

Oletko jo tilaaja?

Kirjaudu sisään

Päivän lehti

22.10.2020

Fingerpori

comic