Teema

Nyt pidetään retrot ruokajuhlat: Kata nostalgiseen voileipäpöytään lohileipiä, täytettyjä munia ja muita pikkusyötäviä

1960-luvulla voileipäpöytä oli juhlien keskipiste. Seisovaan pöytään katettiin silliä, lohileipiä, maksapasteijaa ja täytettyjä kananmunia. Perunasalaatti maustettiin kasvispikkelssillä. Nostalgisten pikkusyötävien reseptit löydät tästä.
Voileipäpöytään 60-luvun tapaan kasataan tarjolle kattaus kalaisia herkkuja sekä itse tehtyä maksapasteijaa. Kuva: Harri Kuittinen

1960-luvulla voileipäpöytä oli juhlien keskipiste. Seisovaan pöytään katettiin silliä, lohileipiä, maksapasteijaa ja täytettyjä kananmunia. Perunasalaatti maustettiin kasvispikkelssillä. Nostalgisten pikkusyötävien reseptit löydät tästä.

Haluatko lukea koko jutun ja Hämeen Sanomien kaiken muun sisällön?

Tutustu digiin 1 eurolla

Samalla tilauksella pääset lukemaan Kanta-Hämeen kiinnostavimmat uutiset sekä mitä Suomessa ja maailmalla tapahtuu.

Olen jo tilaaja

Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään. Pääset lukemaan artikkelin loppuun.

Päivän lehti

1.12.2020

Fingerpori

comic