Teema

Nyt pidetään retrot ruokajuhlat: Kata nostalgiseen voileipäpöytään lohileipiä, täytettyjä munia ja muita pikkusyötäviä

1960-luvulla voileipäpöytä oli juhlien keskipiste. Seisovaan pöytään katettiin silliä, lohileipiä, maksapasteijaa ja täytettyjä kananmunia. Perunasalaatti maustettiin kasvispikkelssillä. Nostalgisten pikkusyötävien reseptit löydät tästä.
Voileipäpöytään 60-luvun tapaan kasataan tarjolle kattaus kalaisia herkkuja sekä itse tehtyä maksapasteijaa. Kuva: Harri Kuittinen

1960-luvulla voileipäpöytä oli juhlien keskipiste. Seisovaan pöytään katettiin silliä, lohileipiä, maksapasteijaa ja täytettyjä kananmunia. Perunasalaatti maustettiin kasvispikkelssillä. Nostalgisten pikkusyötävien reseptit löydät tästä.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Hämeen Sanomien jutut.

Menot