Teema

Oletko jo kokeillut lanttunuudeleita, valkojuuritahnaa, raitajuurisalaattia tai punajuuribrownieta? Kokosimme 10 parasta juuresreseptiä

Juuri nyt meitä hemmotellaan raikkailla ja tuoreilla kotimaisilla juureksilla. Punajuuren tietävät kaikki, mutta tunnetko jo kaikki muut värikkäät juurikkaat? Monikäyttöiset juurikkaat maistuvat raakana salaatissa ja paahdettuna pastassa. Ne myös takaavat mehevät rieskat ja jälkiruokakeksit. Uusien reseptien kautta myös vanhoista tutuista saattaa löytyä kokonaan uusia ulottuvuuksia.
Uunissa paahdettaessa kasvisten maku pyöristyy ja voimistuu. Uskalla käyttää myös uusia kasviksia, ja tarjoa ne vaihteeksi risoton kera. Kuva: Kaikki aitini reseptit

Juuri nyt meitä hemmotellaan raikkailla ja tuoreilla kotimaisilla juureksilla. Punajuuren tietävät kaikki, mutta tunnetko jo kaikki muut värikkäät juurikkaat? Monikäyttöiset juurikkaat maistuvat raakana salaatissa ja paahdettuna pastassa. Ne myös takaavat mehevät rieskat ja jälkiruokakeksit. Uusien reseptien kautta myös vanhoista tutuista saattaa löytyä kokonaan uusia ulottuvuuksia.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Hämeen Sanomien jutut.