Teema

Pöytä koreaksi puolukasta - katso ohjeet

Puolukka on käytetyin suomalainen metsämarja. Hapokas puolukka soveltuu mehun ja hillojen lisäksi hyvin leivonnaisiin ja suolaisiin ruokiin.
Kaalikääryleiden valmistamisella on turhaan työläs maine. Lisää puolivälissä käärimistä täytteeseen ruskistettua jauhelihaa, niin saat kasvikääryleiden kanssa samalla kertaa myös annoksen perinteisiä kaalikääryleitä.

Vaikka nykykaupunkilaisen yksinkertaisin säilöntämenetelmä sopivien kylmätilojen puutteessa on marjojen ja mehujen pakastus, moni muistaa vielä mummolan kellarista ison saavin täynnä puolukkasurvosta. Puolukka säilyy nimittäin sisältämänsä bentsoehapon avulla survottuna erinomaisesti yli...

Puolukka on käytetyin suomalainen metsämarja. Hapokas puolukka soveltuu mehun ja hillojen lisäksi hyvin leivonnaisiin ja suolaisiin ruokiin.

Haluatko lukea tämän jutun?

Samalla tilauksella saat käyttöösi Kanta-Hämeen kiinnostavimmat uutiset, asiaa ja viihdettä kotimaasta ja maailmalta.

Tilaa 3kk digiä 19 eurolla

Oletko jo tilaaja?

Kirjaudu sisään