fbpx
Teema

Putouksessa mukana kolme uutta näyttelijää – Hahmoista ei hiiskuta mitään ennen iltaa

Putous

Ajankohtaisuus, yllättävyys ja niin sanottu putousmainen vinksahtanut näkökulma kannattelevat Putouksen yhdeksättä tuotantokautta.

– Tietynlainen hersyvyys ja kuplivuus valtaavat tällä hetkellä Putouksen näyttelijät. Meillä on kasassa hurjan motivoitunut jengi, jossa on hienolla tavalla kokemusta ja uuden tekemisen nälkää, kertoo Putouksen vastaava tuottaja Hanna Kortti.

Kortin mukaan tuotantotiimissä on huipputyyppejä ja luottopelaajia, kuten ohjaaja Joonas Nordman ja käsikirjoittaja Niklas Lindgren. Vanhat konkarit takaavat huippulaatuisen kokemuksen tällekin vuodelle.

– Meillä on eri kausilta niin hyvä oppi ja kokemus, että osaamme toivottavasti yhdistää sopivalla tavalla lapsiperheisiin uppoavaa ohjelmaa, joka tehoaa myös aikuisiin.

Mukana nähdään kolmet uudet kasvot: Alina Tomnikov, Pihla Penttinen ja Kiti Kokkonen. Ohjelman juontaa jälleen Roope Salminen.

Sketsihahmoista Kortti ei suostu hiiskumaankaan. Hahmot astuvat julkisuuteen ihka ensimmäistä kertaa astellessaan lavalle lauantaina.

– Olen katsellut promo- ja pressikuvia ja tirskahdellut itsekseni. Herkullisia hahmoja on tulossa. Niihin on käytetty paljon aikaa ja vaivaa.

Entä koska sketsihahmoja on alettu kehittelemään?

Kortin mukaan osa näyttelijöistä saattaa pohdiskella uutta sketsihahmoa jopa vuosia toivoessaan pääsyä Putouksen näyttelijäkaartiin.

Usein näyttelijät alkavat pohtia hahmoaan meneillään olevan kauden päätyttyä.

– En malttaisi olla katsomatta! Juontaja Roope Salmisen sanoin “Tämän kauden sketsihahmot tulevat olemaan huippuja!”.

MTV3 lauantaina 20.1. klo 19.30

Menot