fbpx
Teema

Putsaa ja huolla grillisi, muuten voi tulla kuumat paikat – keväällä sattunut jo useita rasvapaloja

Kuvituskuvan grilli on mitä ilmeisimmin putsattu ja huollettu perusteellisesti ennen käyttöä, sillä havaittavissa ei ole rasvapaloa.

Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) tietoon on kevään mittaan tullut tapauksia, joissa grilliin on syttynyt rasvapalo käytön aikana. Tukes muistuttaakin nyt kansalaisia grillin huoltamisen tärkeydestä. – Grillin rasvapalo alkaa grillin pohjalle tippuneesta rasvasta ja ruoantähteistä. Rasvapalot voidaan välttää, jos grilli huolletaan käyttöohjeiden mukaisesti ja puhdistetaan huolellisesti jokaisen käyttökerran jälkeen, Tukesin tarkastaja Jere Heikkinen kertoo tiedotteessa. Jos grilliin jää rasvaa...

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaamalla pääset lukemaan kaikki Hämeen Sanomien jutut.

Menot