Teema

Rieskojen paistaminen on herkkää kuin pärekaton kulottaminen – Näillä resepteillä hyödynnät laatikot ja muut joulupöydästä yli jääneet ruoat

Perinteinen porkkanalaatikko taipuu helposti rieskoiksi. Tee ylijääneestä graavikalasta pastaa, ja pilko loppu kinkku hernekeittoon. Joulupuurosta saat herkullista vanukasta.
Riisivanukkaan voi jakaa valmiiksi annoksiin tai tarjota isosta kulhosta. Sokerikuorrutus viimeistelee herkun. Kuva: Jouni Porsanger

Kun on syönyt jouluruokia aatosta tapaniin, välipäivinä kinkkusiivut ja laatikot tulevat jo korvista ulos. Jouluherkut taipuvat onneksi helposti arkiruuiksi ja vieläpä vähällä vaivalla.   Graavilohipasta Graavilohipasta on muunnelma pasta carbonarasta....

Perinteinen porkkanalaatikko taipuu helposti rieskoiksi. Tee ylijääneestä graavikalasta pastaa, ja pilko loppu kinkku hernekeittoon. Joulupuurosta saat herkullista vanukasta.

Haluatko lukea tämän jutun?

Samalla tilauksella saat käyttöösi Kanta-Hämeen kiinnostavimmat uutiset, asiaa ja viihdettä kotimaasta ja maailmalta.

Tilaa 3kk digiä 19 eurolla

Oletko jo tilaaja?

Kirjaudu sisään