fbpx
Teema

Ruokakirjailija Hanna Gullichsen oppi kokkikoulussa muutakin kuin ruuanlaittoa – ja nyt hän jakaa parhaat niksinsä kotikokeille

Kokki Hanna Gullichsen luuli tietävänsä ruuanlaitosta kaiken, mutta oppi kokkikoulussa nöyräksi. Hän huomasi nauttivansa jopa siivouksesta. Siisteys on hänen neuvonsa myös kotikokille: siivoa tasot ja tyhjennä kaapit turhasta, niin ruuanlaitto sujuu. Gullichsen neuvoo myös, miten syntyy aito ranskalainen ratatouille.

Kokki Hanna Gullichsen luuli tietävänsä ruuanlaitosta kaiken, mutta oppi kokkikoulussa nöyräksi. Hän huomasi nauttivansa jopa siivouksesta. Siisteys on hänen neuvonsa myös kotikokille: siivoa tasot ja tyhjennä kaapit turhasta, niin ruuanlaitto sujuu. Gullichsen neuvoo myös, miten syntyy aito ranskalainen ratatouille.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaamalla pääset lukemaan kaikki Hämeen Sanomien jutut.

Menot