Teema

Salaatti on ihanan kevyttä keskikesän ruokaa – Näillä kolmella peruskastikkeella maustat salaatin kuin salaatin

Hyvä salaatti muuttuu vielä astetta paremmaksi, kun siihen valuttaa maukasta kastiketta. Kun opettelet kolme hyvää salaatinkastiketta, et tarvitse muuta: näillä maustuvat niin mansikka-vuohenjuustosalaatti kuin nuudelisalaattikin.
Raikkaan nuudelikulhon juju on misotahnalla maustettu kastike ja rouskuva määpähkinämuru. Kuva: Elina Ylitervo

Hyvä salaatti muuttuu vielä astetta paremmaksi, kun siihen valuttaa maukasta kastiketta. Kun opettelet kolme hyvää salaatinkastiketta, et tarvitse muuta: näillä maustuvat niin mansikka-vuohenjuustosalaatti kuin nuudelisalaattikin.

Haluatko lukea koko jutun ja Hämeen Sanomien kaiken muun sisällön?

Tutustu digiin 1 eurolla

Samalla tilauksella pääset lukemaan Kanta-Hämeen kiinnostavimmat uutiset sekä mitä Suomessa ja maailmalla tapahtuu.

Olen jo tilaaja

Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään. Pääset lukemaan artikkelin loppuun.