Teema

Sorsa on parhaimmillaan mediumina

Villisorsa hautuu viinissä meheväksi. Tarjoile rintafileet punajuuriohraton kera. Rohkeimmat maustavat ja valmistavat sorsansa kiinalaisen ankan tapaan.
Pekoni, herkkusienet, ja sipuli hautuvat punaviinissä kokonaisten sorsien kanssa lempeän maukkaiksi. Liha kannattaa irrottaa luista ennen tarjoilua annostelun helpottamiseksi.

Sorsa on mainion makuinen, mehevä ja murea riistalintumme. Se on hiukan rasvaisempi kuin muut kanalintumme, ja sen voikin pilata ainoastaan ylikypsentämällä. Elokuun lopulla alkanut vesilintujen metsästyskausi jatkuu joulukuun loppuun. Mikäli...

Villisorsa hautuu viinissä meheväksi. Tarjoile rintafileet punajuuriohraton kera. Rohkeimmat maustavat ja valmistavat sorsansa kiinalaisen ankan tapaan.

Haluatko lukea tämän jutun?

Samalla tilauksella saat käyttöösi Kanta-Hämeen kiinnostavimmat uutiset, asiaa ja viihdettä kotimaasta ja maailmalta.

Tilaa 3kk digiä 19 eurolla

Oletko jo tilaaja?

Kirjaudu sisään

Asiasanat