Teema

Tämä sataprosenttinen luonnontuote korostaa kasvisten makua ja tekee kanasta rapean ja mehevän - kokeile myös uudenlaista mahtavaa flunssajuomaa

Hunaja pyöristää uunipunajuuren aromeja ja pehmentää lehtikaalin rakenteen juuri sopivan suussasulavaksi. Tiedätkö, kuinka paljon vähemmän kaloreita hunajassa on sokeriin verrattuna? Opettele nämä kolme nopeaa ja helppoa perusreseptiä, joilla voit lisätä hunajaista makua useimpiin suolaisiin kasvis- ja liharuokiin. Ota talteen myös urheilijan palautusjuoman ja syksyisen inkivääricolan ohjeet.
Hunajavoi nahan alla maustaa uunikanan ja tekee siitä ihanan rapean. Laita viimeiseksi 10 minuutiksi lehtikaalia hunajaöljyllä valeltuun uuniastiaan, niin saat samalla rouskuvan lisukkeen. Jääkaapissa jähmettynyt hunajavinegretti tekee viileän kastikkeen virkaa.

Hunaja korostaa juuresten ja kasvisten aromeja ja sopii maustamaan myös liharuokia. Hunajan makeus sopii erityisesti kanalle, ja yrteistä sen makupareina toimivat hyvin esimerkiksi rosmariini ja timjami sekä minttu. Myös monet...

Hunaja pyöristää uunipunajuuren aromeja ja pehmentää lehtikaalin rakenteen juuri sopivan suussasulavaksi. Tiedätkö, kuinka paljon vähemmän kaloreita hunajassa on sokeriin verrattuna? Opettele nämä kolme nopeaa ja helppoa perusreseptiä, joilla voit lisätä hunajaista makua useimpiin suolaisiin kasvis- ja liharuokiin. Ota talteen myös urheilijan palautusjuoman ja syksyisen inkivääricolan ohjeet.

Haluatko lukea tämän jutun?

Samalla tilauksella saat käyttöösi Kanta-Hämeen kiinnostavimmat uutiset, asiaa ja viihdettä kotimaasta ja maailmalta.

Tilaa 3kk digiä 19 eurolla

Oletko jo tilaaja?

Kirjaudu sisään