Teema

Tarjoa kesäruuaksi juhlavan helppoja siiderisimpukoita ja kääri muikut kalakukkoon eväsruuaksi

Kesä kutsuu kalaruokien ääreen. Muikkukukko on oiva eväs vaikka souturetkelle. Simpukat saavat makua siideristä. Tarjoa rapeaksi paistettu lohi fetalla ja parmesaanilla kruunattujen uusien perunoiden kera.
Simpukat kypsyvät siideriliemessä muutamassa minuutissa. Spagetin on oltava kiehumassa ennen simpukoita, jotteivät simpukat ennätä kypsyä liikaa ja muuttua nahkeiksi. Kuva: Harri Kuittinen

Kesä kutsuu kalaruokien ääreen. Muikkukukko on oiva eväs vaikka souturetkelle. Simpukat saavat makua siideristä. Tarjoa rapeaksi paistettu lohi fetalla ja parmesaanilla kruunattujen uusien perunoiden kera.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Hämeen Sanomien jutut.