Teema

Tässä tulevat kakkukauden päätähdet: Taituri Anni Paakkunainen jakaa vinkkinsä ja reseptinsä näyttävään, takuuvarmaan ja raikkaaseen juhlaunelmaan

Vastikään leivontakirjan julkaisseen Anni Paakkunaisen kesäisissä kakkukaunottarissa maistuvat marenki ja marjat. Helppo ja herkullinen minttusuklaajuustokakku muuntuu vegaaniseksi ja gluteenittomaksi, ja mikä parasta: sen voi valmistaa etukäteen pakastimeen. Hurmaavan kaunis ruusukakku on juhlapöydän paras koristus. Marenkikakun pinnan voi tohottaa kaasupolttimella jännän paahteiseksi.
Anni Paakkunainen neuvoo korjaamaan koristelun kauneusvirheet vaikka marengilla. "Aina voi peittää", Paakkunainen nauraa. Kuva: Konsta Leppänen

Vastikään leivontakirjan julkaisseen Anni Paakkunaisen kesäisissä kakkukaunottarissa maistuvat marenki ja marjat. Helppo ja herkullinen minttusuklaajuustokakku muuntuu vegaaniseksi ja gluteenittomaksi, ja mikä parasta: sen voi valmistaa etukäteen pakastimeen. Hurmaavan kaunis ruusukakku on juhlapöydän paras koristus. Marenkikakun pinnan voi tohottaa kaasupolttimella jännän paahteiseksi.

Haluatko lukea koko jutun ja Hämeen Sanomien kaiken muun sisällön?

Tutustu digiin eurolla

Samalla tilauksella pääset lukemaan Kanta-Hämeen kiinnostavimmat uutiset sekä mitä Suomessa ja maailmalla tapahtuu:

  • Kaikki verkkosisällöt
  • Näköislehden ja liitteet
  • Sovelluksen

Olen jo tilaaja

Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään. Pääset lukemaan artikkelin loppuun.

Päivän lehti

27.10.2020

Fingerpori

comic