Teema

Täyteläiset rahkat maistuvat syksyisenä jälkiruokana

Maitokaapin kylmähyllyssä erilaiset rahkavalmisteet kilpailevat välipalaa kaipaavan huomiosta tutuilla lupauksilla, rasvattomuudella ja proteiinilla.
Tee tyrnirahkan pariksi kirpeää tyrnikastiketta: Soseuta tyrnit sokerin kanssa, ja siilaa pois siemenet. Kuva: Nina Karlsson

Maitokaapin kylmähyllyssä erilaiset rahkavalmisteet kilpailevat välipalaa kaipaavan huomiosta tutuilla lupauksilla, rasvattomuudella ja proteiinilla.

Haluatko lukea koko jutun ja Hämeen Sanomien kaiken muun sisällön?

Tutustu digiin 1 eurolla

Samalla tilauksella pääset lukemaan Kanta-Hämeen kiinnostavimmat uutiset sekä mitä Suomessa ja maailmalla tapahtuu.

Olen jo tilaaja

Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään. Pääset lukemaan artikkelin loppuun.

Asiasanat

Päivän lehti

26.11.2020

Fingerpori

comic