Teema

Ulkona voi syödä hyvin myös muualla kuin ravintolassa – Jouni Laakkonen johdattaa metsään tekemään avotulella kokonaisen illallisen pienellä määrällä tarvikkeita

Eräopas Jouni Laakkonen neuvoo, miten raaka-aineet kulkevat mukana ja mitä muuta metsään kannattaa ottaa. Hiilloskalaa voi maustaa vaikka kuusenkerkillä tai havusilpulla.
Koivunlehtipeti tuo halsterissa hiilloksella paistettuun siikaan saunanvihtamaisen aromin, joka korostaa oivallisesti kalan omaa makua. Kuva: Harri Kuittinen
Koivunlehtipeti tuo halsterissa hiilloksella paistettuun siikaan saunanvihtamaisen aromin, joka korostaa oivallisesti kalan omaa makua. Kuva: Harri Kuittinen

Eräopas Jouni Laakkonen rakastaa kalaa ja aitoja metsän makuja. Niitä hän hyödyntää tehdessään asiakkaidensa kanssa ruokaa keskellä metsää, veden äärellä. – Tykkään nostaa mahdollisimman pitkälle raaka-aineiden oman maun esiin. Toki...

Eräopas Jouni Laakkonen neuvoo, miten raaka-aineet kulkevat mukana ja mitä muuta metsään kannattaa ottaa. Hiilloskalaa voi maustaa vaikka kuusenkerkillä tai havusilpulla.

Haluatko lukea tämän jutun?

Samalla tilauksella saat käyttöösi Kanta-Hämeen kiinnostavimmat uutiset, asiaa ja viihdettä kotimaasta ja maailmalta.

Tilaa 4kk digiä 39 eurolla

Oletko jo tilaaja?

Kirjaudu sisään

Päivän lehti

12.8.2020