Teema

Ulkona voi syödä hyvin myös muualla kuin ravintolassa – Jouni Laakkonen johdattaa metsään tekemään avotulella kokonaisen illallisen pienellä määrällä tarvikkeita

Eräopas Jouni Laakkonen neuvoo, miten raaka-aineet kulkevat mukana ja mitä muuta metsään kannattaa ottaa. Hiilloskalaa voi maustaa vaikka kuusenkerkillä tai havusilpulla.
Koivunlehtipeti tuo halsterissa hiilloksella paistettuun siikaan saunanvihtamaisen aromin, joka korostaa oivallisesti kalan omaa makua. Kuva: Harri Kuittinen

Eräopas Jouni Laakkonen neuvoo, miten raaka-aineet kulkevat mukana ja mitä muuta metsään kannattaa ottaa. Hiilloskalaa voi maustaa vaikka kuusenkerkillä tai havusilpulla.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Hämeen Sanomien jutut.

Menot