Teema

Uutisvuodon isä, idealisti ja kulinaristi pyrkii kotonaan nollahävikkiin: "Syön paljon halpoja mutta laadukkaita asioita" – Näin se onnistuu

Yrittäjä ja ruokakirjailija Saku Tuominen on intohimoinen kotikokki. Hän haluaa syödä niin, että kantaa vastuun huomisesta. Helsinkiläisten huippuravintoloiden osaomistaja on oppinut paljon kokkiystäviltään. Hän ei noudata reseptejä pilkulleen, mutta tietää, miten laadukkaista raaka-aineista saa parhaan irti. Esitimme Tuomiselle 13 väittämää ruoasta. Katso lisäksi Tuomisen vinkit, joiden avulla hänen luottoruokansa frittata eli uunimunakas onnistuu aina.
Viimeisten parin vuoden aikana Saku Tuominen opetellut eri paikoissa syödessään maistamaan, mistä hän pitää ja mitä tekisi itse toisin. ”Sinusta tulee hyvä viiniasiantuntija, jos keskityt loppuelämäsi siihen ensimmäiseen kulaukseen”, Tuominen sanoo. Kuva: Harri Kuittinen
Viimeisten parin vuoden aikana Saku Tuominen opetellut eri paikoissa syödessään maistamaan, mistä hän pitää ja mitä tekisi itse toisin. ”Sinusta tulee hyvä viiniasiantuntija, jos keskityt loppuelämäsi siihen ensimmäiseen kulaukseen”, Tuominen sanoo. Kuva: Harri Kuittinen

Aamiainen on päivän tärkein ateria. – En ole sellaisen ajattelutavan ystävä, että ruoka on tankkausta. Minulle enemmän totta on se, että jokainen ateria voi olla hieno. Arkiaamiainenkin voi olla nautinto,...

Yrittäjä ja ruokakirjailija Saku Tuominen on intohimoinen kotikokki. Hän haluaa syödä niin, että kantaa vastuun huomisesta. Helsinkiläisten huippuravintoloiden osaomistaja on oppinut paljon kokkiystäviltään. Hän ei noudata reseptejä pilkulleen, mutta tietää, miten laadukkaista raaka-aineista saa parhaan irti. Esitimme Tuomiselle 13 väittämää ruoasta. Katso lisäksi Tuomisen vinkit, joiden avulla hänen luottoruokansa frittata eli uunimunakas onnistuu aina.

Haluatko lukea tämän jutun?

Samalla tilauksella saat käyttöösi Kanta-Hämeen kiinnostavimmat uutiset, asiaa ja viihdettä kotimaasta ja maailmalta.

Tilaa 3kk digiä 19 eurolla

Oletko jo tilaaja?

Kirjaudu sisään