Joulunpunainen rosepippuri on juuri oikea valinta maustamaan joulupöydän lohipastramin. Fiini kalaruoka on yllättävän yksinkertainen valmistettava. Kuva: Nanna Rintala
Teemajutut

Valitse joulun kalapöytään jotakin uutta ja jotakin vanhaa – Savulohisnapsi ja lohipastrami ovat elegantteja mutta helppoja valmistaa

Jouluinen kalapöytä on monessa kodissa jouluruokien ykkössuosikki. Perinteiset reseptit jyräävät, mutta kokeile myös muutamaa uutta reseptiä. Nappaa tästä talteen reseptit savulohisnapsiin, lohipastramiin, tsatsikisilliin ja chimichurrisilakoihin. Vai maistuisiko tänä vuonna savusiikamousse, sitruunamarinoitu turska, paistettu siika ja mätikastike? Näistä ohjeista on varaa valita.

Jouluinen kalapöytä on monessa kodissa jouluruokien ykkössuosikki. Perinteiset reseptit jyräävät, mutta kokeile myös muutamaa uutta reseptiä. Nappaa tästä talteen reseptit savulohisnapsiin, lohipastramiin, tsatsikisilliin ja chimichurrisilakoihin. Vai maistuisiko tänä vuonna savusiikamousse, sitruunamarinoitu turska, paistettu siika ja mätikastike? Näistä ohjeista on varaa valita.


Haluatko lukea koko artikkelin?

Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan artikkelin loppuun kirjautumalla sisään.