Teema

Valitse joulun kalapöytään jotakin uutta ja jotakin vanhaa – Savulohisnapsi ja lohipastrami ovat elegantteja mutta helppoja valmistaa

Jouluinen kalapöytä on monessa kodissa jouluruokien ykkössuosikki. Perinteiset reseptit jyräävät, mutta kokeile myös muutamaa uutta reseptiä. Nappaa tästä talteen reseptit savulohisnapsiin, lohipastramiin, tsatsikisilliin ja chimichurrisilakoihin. Vai maistuisiko tänä vuonna savusiikamousse, sitruunamarinoitu turska, paistettu siika ja mätikastike? Näistä ohjeista on varaa valita.

Jouluinen kalapöytä on monessa kodissa jouluruokien ykkössuosikki. Perinteiset reseptit jyräävät, mutta kokeile myös muutamaa uutta reseptiä. Nappaa tästä talteen reseptit savulohisnapsiin, lohipastramiin, tsatsikisilliin ja chimichurrisilakoihin. Vai maistuisiko tänä vuonna savusiikamousse, sitruunamarinoitu turska, paistettu siika ja mätikastike? Näistä ohjeista on varaa valita.

Haluatko lukea koko jutun ja Hämeen Sanomien kaiken muun sisällön?

Tutustu digiin eurolla

Samalla tilauksella pääset lukemaan Kanta-Hämeen kiinnostavimmat uutiset sekä mitä Suomessa ja maailmalla tapahtuu:

  • Kaikki verkkosisällöt
  • Näköislehden ja liitteet
  • Sovelluksen

Olen jo tilaaja

Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään. Pääset lukemaan artikkelin loppuun.

Päivän lehti

27.10.2020

Fingerpori

comic