Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helpon kotitekoisen jäätelön pohjana ovat vispikerma, kondensoitu maito ja glukoosisiirappi: Kesän retroherkku syntyy alusta asti itse tehden tai hieman oikaisten – katso reseptit

Vaatemuodissa 1990-luvun vaikutteet ovat näkyneet jo pitkään. Tänä kesänä kahvipöydässäkin voi retroilla ja nostaa pöytään tarjottavaksi jäätelökakun.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Hämeen Sanomien sisällöt.

Tilaa 6 kk 5,90 €/kk Tilaa 2 kk 15 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Hameensanomat.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi