Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Höyrytä sämpylät lämpimiksi

1. Hodarisämpylä on parhaimmillaan kuumana ja pehmeänä. Parhaan koostumuksen saat lämmittämällä sämpylät isossa siivilässä kiehuvan vesikattilan päällä. Pidä kattilan kansi kiinni.

2. Jos käytät sämpylöiden lämmitykseen uunia, kostuta ennen uuniin laittoa sämpylän pinta kevyesti. Näin sämpylät eivät kuivu ennen kuin ovat kauttaaltaan lämmenneet.

3. Hodari kaipaa täytteekseen mielellään jotakin tulista antamaan makua. Sinappi, wasabi, piparjuuri ja erilaiset chilit sopivat tähän loistavasti. Kokeile sekoittaa tulinen ainesosa majoneesin kanssa tai tarjoile sellaisenaan. Ohuet chili- tai jalopenoviipaleet hodarin välissä maistuvat erityisesti tulisen ruoan ystävälle.

4. Pehmeän sämpylän ja täytteen kylkeen kannattaa kokeilla lisätä vastapainoksi jotakin rapeaa, rouskuvaa tai etikkaista. Kokeile esimerkiksi kuivattua sipulia, hölskytyskurkkuja, coleslaw-salaattia tai erilaisia pikapikkeleitä.