Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tämä sataprosenttinen luonnontuote korostaa kasvisten makua ja tekee kanasta rapean ja mehevän - kokeile myös uudenlaista mahtavaa flunssajuomaa

Hunaja pyöristää uunipunajuuren aromeja ja pehmentää lehtikaalin rakenteen juuri sopivan suussasulavaksi. Tiedätkö, kuinka paljon vähemmän kaloreita hunajassa on sokeriin verrattuna? Opettele nämä kolme nopeaa ja helppoa perusreseptiä, joilla voit lisätä hunajaista makua useimpiin suolaisiin kasvis- ja liharuokiin. Ota talteen myös urheilijan palautusjuoman ja syksyisen inkivääricolan ohjeet.

Hunaja korostaa juuresten ja kasvisten aromeja ja sopii maustamaan myös liharuokia. Hunajan makeus sopii erityisesti kanalle, ja yrteistä sen makupareina toimivat hyvin esimerkiksi rosmariini ja timjami sekä minttu. Myös monet juustot nauttivat hunajan seurasta.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi 9 viikoksi vain 1 €/vko ja pääset lukemaan kaikki Hämeen Sanomien sisällöt.

Tilaa 1 €/vko

Digitilauksen sisältö

  • Hameensanomat.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi