Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ruokakirjailija Hanna Gullichsen oppi kokkikoulussa muutakin kuin ruuanlaittoa – ja nyt hän jakaa parhaat niksinsä kotikokeille

Kokki Hanna Gullichsen luuli tietävänsä ruuanlaitosta kaiken, mutta oppi kokkikoulussa nöyräksi. Hän huomasi nauttivansa jopa siivouksesta. Siisteys on hänen neuvonsa myös kotikokille: siivoa tasot ja tyhjennä kaapit turhasta, niin ruuanlaitto sujuu. Gullichsen neuvoo myös, miten syntyy aito ranskalainen ratatouille.

Kaksi vuotta sitten maaliskuussa Perhon liiketalousopiston tyhjässä opetuskeittiössä istui jännittynyt opiskelija reippaasti etuajassa. Ensimmäinen koulupäivä oli alkamassa. Hanna Gullichsen oli päättänyt vihdoin toteuttaa unelmansa ja opiskella kokiksi.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Hämeen Sanomien sisällöt.

Tilaa 6 kk 5,90 €/kk Tilaa 2 kk 15 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Hameensanomat.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi