Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kesytä sipuli suuhun sopivaksi – näillä resepteillä arkinen sipuli muuttuu loistavaksi lisukkeeksi tai maukkaaksi pääruuaksi

Sipuli on kasviksistamme arkipäiväisin, mutta ehkäpä tärkein. Ilman sitä kastikkeet ja keitot menettävät sielunsa. Paitsi mausteeksi, sipuli soveltuu myös monien pääruokien raaka-aineeksi. Kokeile esimerkiksi intialaisia friteerattuja sipuleita tai halloumilla ja karamellisoidulla sipulilla kruunattua pastaa.

Sipuli on monikäyttöinen lisuke ja sopii monen mielestä paikkaan kuin paikkaan sellaisenaan, raakanakin. Pienellä jatkojalostamisella sipulista löytyy kuitenkin aivan uusia puolia, eikä sen ärhäkkyys peitä muita makuja alleen.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Hämeen Sanomien sisällöt.

Tilaa 6 kk 5,90 €/kk Tilaa 2 kk 15 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Hameensanomat.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi