Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hyödynnä kesän ensimmäiset villivihannekset – Näin valmistat korvasienistä, voikukista, nokkosista ja maitohorsmista kolmen ruokalajin illallisen

Kevätkesän ensimmäisiä sieniä ja villiyrttejä ei kannata jättää hyödyntämättä. Luonnon omista antimista valmistettu herkkuillallinen hurmaa myös ruokavieraat. Nokkoset ja maitohorsma maistuvat korvasienten kaverina suloisissa piiraissa. Nuorista voikukista pyöräytät sinihomejuuston kanssa maukkaan salaatin. Korvasienirisotto sekä nokkossipisit maistuvat vaativammillekin vieraille.

Nokkonen, voikukka ja maitohorsma ovat ensimmäisiä villiyrttejämme, jotka puskevat esiin lämpimästä maasta. Myös korvasieniaika on käsillä pian jo koko maassa. Nämä luonnon omat, hienot raaka-aineet kannattaa ehdottomasti hyödyntää ruoanlaitossa.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Hämeen Sanomien sisällöt.

Tilaa 6 kk 5,90 €/kk Tilaa 2 kk 15 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Hameensanomat.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi