Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Love Island Suomen juontajalla Shirly Karvisella on yksi vinkki rakkauden etsintään

Rakkautta hakevat sinkut aloittavat parinetsinnän Espanjassa Esteponan lähellä mangoviljelmien keskellä olevassa luksusvillassa. Juontaja Shirly Karvisella on yksi vinkki Love Island Suomeen osallistuville ja kaikille muillekin rakkautta etsiville:

– Pistä itsesi likoon. Jos se ei tuo rakkautta, niin ainakaan et voivottele, ettet ole yrittänyt.

Karvinen sanoo myöskin, ettei ole olemassa valmista reseptiä rakkauden löytämiseen. Villassa syntyy onnistunut pari – tai useampi – toisella tuotantokaudellakin, uskoo Karvinen. Ensimmäisen kauden suhteista kaksi on yhä voimissaan: Patrick ja Anku sekä Janne ja Veera .

Voittajapari saa 25 000 euron palkinnon.

– Mukana on aidosti mukavia ja fiksuja ihmisiä, Karvinen sanoo.

Love Island -formaatti on yksi suosituimmista rakkausrealityistä. Faniksi tunnustautuu myös Suomen jaksojen lisäksi Australian ja Britannian versiot ahmiva Karvinen.

– Suosio perustuu tunteisiin ja siihen, että jokainen haluaa elämäänsä rakkautta.

Karvinen uskoo Love Island Suomen suosion salaisuuden olevan myös, että katsojat elävät osallistujien kanssa, irvailu on jäänyt vähemmälle.

Unta, ei alkoholia

Intohimon, ristiriitojen ja suhdekiemuroiden keskellä työskentelevä Karvinen sanoo, että hänenkin elämässään on ollut monia vaiheita. Nyt hän elää onnellisesti avoliitossa.

– Rakkauselämässäni on ollut myötä- ja vastamäkeä. Jos ei muuta, niin ne ovat opettaneet tuntemaan itseäni entistä paremmin.

Love Island Suomi lennättää Karvisen kerran viikossa Espanjaan. Muulloin hän juontaa Radio SuomiRockin aamuohjelmaa.

– Olen aamulla kuuden jälkeen Helsingin Kaapelitehtaalla.

Työtahdin jaksaa, kun huolehtii itsestään. Karvinen nukkuu riittävästi, syö säännöllisesti ja terveellisesti eikä juo alkoholia tiiviin työputken aikana.

– Love Island Suomessa on luvassa yllätyksiä, mutta ne selviävät vain katsomalla ohjelmaa.

Televisio-ohjelman lisäksi Love Island Suomi elää somessa, esimerkiksi puhelimeen ladattavan applikaation kautta pääsee vaikuttamaan ohjelman käänteisiin.

Ohjelmasarjan aloittaa 1,5-tunnin erikoisjakso.

Love island Suomi, Sub maanantai 19.8. klo 21.00