Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hämeenlinnassa maisteltiin käpyjä ja muurahaisia, Jyrki Tsutsunen kokkasi hämmentäviä annoksia luonnon antimista

Villikokki Jyrki Tsutsunen ei halua miellyttää, vaan hämmentää meitä ajattelemaan, mitä ruoka lopulta oikein on. Hänen Suomen luonnosta keräämänsä raaka-aineet maistuvatkin lautasella hämmentävän hyviltä. Tsutsusen resepteillä piristät illallispöytääsi suomalaisella amaretolla, marinoiduilla männynkävyillä, aromaattisella pihkaöljyllä ja fermentoiduilla villivihanneksilla.

Kokki Jyrki Tsutsunen tekee mielikuvituksellista ruokaa luonnosta löytyvistä raaka-aineista kuten muurahaisista ja männynkävyistä. Hän kertoo kiinnostuneensa villiruoasta jo kokkivuosinaan Pietarissa. Tsutsusen annoksia maisteltiin hämeenlinnalaisessa ravintola Uomassa marraskuussa.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Hämeen Sanomien sisällöt.

Tilaa 6 kk 5,90 €/kk Tilaa 2 kk 15 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Hameensanomat.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi