Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lauantai-liveen haetaan esiintyjiä Hämeenlinnassa - Haku jo käynnissä

Esityksiä striimataan kesällä verkossa.

Hämeenlinnassa etsitään netissä livenä esiintyviä artisteja, kerrotaan Hämeenlinnan kaupungin verkkosivuilla.

Lauantai-liven tarkoituksena on tarjota paikallisille muusikoille ja esittävän taiteen tekijöille esiintymismahdollisuuksia live-striimin välityksellä Hämeenlinnan kaupungin verkkosivuilla.

Esityksiä järjestetään lauantai-iltaisin kesäkuusta elokuuhun.

Nyt Hämeenlinnan kaupunki etsii esiintyjiä. Esiintyjäksi voi hakea artistit, jotka haluavat tuoda omaa taidettaan esiin kaupunkilaisten iloksi.

Esiintymään voivat hakea kaikki, jotka haluavat tuoda omaa taidettaan esiin kaupunkilaisten iloksi – oli kyseessä sitten vaikkapa bändi, artisti, teatteriryhmä, stand up -koomikko tai trapetsitaiteilija.

Ainutlaatuisen esiintymiskokemuksen lisäksi esiintyjille on luvassa laajalti näkyvyyttä Hämeenlinnan kaupungin ja Visit Hämeenlinnan sosiaalisen median kanavissa.

Esityksen keston tulee olla noin tunnista puoleentoista. Lauantai-liveen valitaan esiintyjät hakemusten perusteella.

Haku on käynnissä ja kestää 31. toukokuuta saakka. Hakuohjeet löytyvät Hämeenlinnan verkkosivuilta.

Esiintymisestä ei makseta palkkiota eikä siitä tule esiintyjälle kuluja. Järjestäjät vastaavat esiintymisen teknisestä toteutuksesta. Esiintyjä vastaa itse Teoston esitysilmoituksen teosta.

Lauantai-liven järjestävät Hämeenlinnan kaupunki, Linnan Kehitys ja hämeenlinnalainen Torvinen Showtekniikka.