Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nyt on riistaruokien aika – Tee hirvipaistista vaihteeksi hiukan eksoottisempi kanelilla, inkiväärillä ja aprikooseilla

Peuran- ja hirvenlihassa maistuu syksy: alkanut metsästyskausi ja ensimmäiset rapeat pakkasaamut. Mausta hirvipaisti lempeästi kanelilla ja inkiväärillä, niin saat siihen ripauksen itämaista makua.

Maamme peura- ja hirvikanta on elinvoimainen. Riista on lihansyöjille eettisin valinta.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Hämeen Sanomien sisällöt.

Tilaa 6 kk 4,90 €/kk Tilaa 2 kk 14 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Hameensanomat.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi