Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helli isää sunnuntaina kiireettömällä brunssilla – espanjalaiset mausteiset perunat ja turkkilainen munakas valmistuvat isän vielä nukkuessa

Helppo sämpylätaikina kohoaa jääkaapissa yön aikana ja herkulliset lohineliöt syntyvät valmiista taikinasta.

Isän vielä nukkuessa pöytään katetaan runsas brunssi. Helpota aamun askareita ja valmistele osa tarjottavista jo etukäteen. Sämpylätaikinaa ei tarvitse vaivata, vaan ainekset sekoitetaan kulhossa ja annetaan kohota kaikessa rauhassa jääkaapissa yön aikana. Auringonkukkasiemenlevitteen voi myös valmistaa jo edellisenä iltana.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Hämeen Sanomien sisällöt.

Tilaa 6 kk 4,90 €/kk Tilaa 2 kk 14 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • Hameensanomat.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi