fbpx

Tietosuoja Hämeen Sanomat -konsernissa

Hämeen Sanomat Oy:n oma tietosuojainformaatio poistuu käytöstä 1.6.2022 alkaen

Syksyllä 2021 toteutetun yritysjärjestelyn johdosta Hämeen Sanomat Oy:n toimintoja ja tietojärjestelmiä yhdenmukaistetaan vaiheittain Mediatalo Keskisuomalaisen kanssa. 1.6.2022 Hämeen Sanomien henkilötiedot tulevat osaksi keskitettyä tietojenkäsittelyä. 1.6.2022 alkaen Mediatalo Keskisuomalaisen tietosuojalauseke koskee myös Hämeen Sanomien kuluttaja-asiakkaiden, verkkosivuston käyttäjien sekä yritysasiakkaiden ja yhteistyökumppanien yhteyshenkilöiden henkilötietojen käsittelyä.

Mediatalo Keskisuomalaisen tietosuojalauseke löytyy: https://www.keskisuomalainen.com/tietosuojalauseke/

 

Hämeen Sanomien tietosuojalausunnon tarkoituksena on kertoa niistä periaatteista ja käytännöistä, joita me Hämeen Sanomat -konsernissa noudatamme asiakkaidemme yksityisyyden suojan, viestinnän luottamuksellisuuden ja muiden oikeutettujen intressien varmistamiseksi.

Hämeen Sanomat Oy käyttää asiakasrekisterien nimi- ja osoitetietoja asiakassuhteen ylläpitoon, tilauksen tai palvelun toimittamiseksi ja laskuttamiseksi sekä markkinointiin ja mielipidetutkimuksiin. Tietoja käytetään myös tuotteiden kehittämiseen esim. asiakastyytyväisyystutkimuksilla.

Tietoja voidaan käyttää myös suoramarkkinointiin asiakkaan luvalla. Asiakkaanamme sinulla on aina oikeus kieltää meitä lähettämästä suoramarkkinointia.

Voimme lähettää asiakkaillemme tuotteitamme koskevaa viestintää myös sähköisesti. Pyrimme siihen, että tieto on hyödyllistä ja että viestien määrä on kohtuullinen.

Jos haluat päivittää tai muuttaa henkilötietojasi tai käyttää muita rekisteröidyn oikeuksiasi, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Hämeen Sanomat Asiakaspalvelu
Vanajantie 7
13110 Hämeenlinna
Puh. 03 61511
Sähköposti: ilmoitukset@hameensanomat.fi

 

Tietosuojaselosteet

Hämeen Sanomat -konsernin henkilörekistereiden rekisteriselosteissa kerrotaan mihin tarkoituksiin ja miten henkilötietoja käytetään. Tietosuojaseloste on yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja.

 

Tietosuojaseloste: ilmoittajarekisteri
Hämeen Sanomien, Forssan lehden, Seutu-Sanomien ja Hämeenlinnan Kaupunkiuutisten ilmoittaja-asiakkaat sekä Hämeen Sanomat Oy:n järjestämien tapahtumien näytteilleasettajat

Tietosuojaseloste: tilaajarekisteri
Hämeen Sanomien, Forssan lehden, Seutu-Sanomien ja Hämeenlinnan Kaupunkiuutisten tilaajat

Tietosuojaseloste: verkkopalvelut
Hameensanomat.fin, Forssanlehti.fin, Kaupunkiuutiset.comin ja Seutu-sanomat.fin asiakkaat ja käyttäjät

Hämeen Sanomat Oy tilausehdot

Hämeen Sanomat Oy Digitaalisten palvelujen käyttöehdot

Ilves Jakelu Oy:n tietosuojaseloste