Essi Sutinen

Mikko ja Anu Pekkasen poika on parin ensimmäinen lapsi ja päivää vaille yliaikainen. Synnytyksen käynnistäminen lääkkeillä ei vanhempia turhaan huolestuttanut. Kuva: Esko Tuovinen

Keskiviikkona 19. heinäkuuta 2017 Kanta-Hämeen keskussairaalassa Anu ja Mikko Pekkaselle syntyi terve poika.Vauva viihtyi kohdussa 41 viikkoa ja 6 päivää. Torstaina poika olisi ollut jo yliaikainen.

Hämeenlinna. Ravintolalaiva Teemusta on nostettu syyte Seagullsit oy:tä ja Juha Kivimurtoa vastaan.Syyte on seurausta Hämeenlinnan kaupungin poliisille tekemästä tutkintapyynnöstä. Rikosnimikkeenä on ympäristörikkomus ja perusteluna Teemusta Vanajaveteen vuotanut öljy.Tyynen hinausyritys reilu viikko sitten päättyi Paasikiventien sillan kupeeseen.

 Kuva: Pekka Rautiainen

Ravintolalaiva Tyyne ei ole liikahtanut yli viikkoon Paasikiventien sillan kupeesta epäonnisen hinausyrityksen jälkeen.Kaupunginlakimies Jyri Nuojua sanoo, että pakkokeinoihin ryhdytään vasta, jos Tyynen omistaja osoittautuu haluttomaksi siirtää laivansa.– Kaikkein edullisin ja nopein ratkaisu on, e

Hämeenlinnassa Sibeliuksenkatu 9:ssä sijaitseva Alebaari lopettaa lauantaina.Yökerhon omistaja Tapio Kiuru ei halua kommentoida mitään lopettamiseen liittyen.– Alebaari lopettaa, siinäpä ne uutiset olivatkin.Viimeisen kerran yökerho on auki lauantaina 15. heinäkuuta klo 23–04.