Päivi Ojala

Janakkalassa on väännetty jo pitkään jäteasioista, mutta jälleen kerran asian käsittelyä on päätetty siirtää.Kunnanhallituksen piti nimittäin viimein maanantaina päättää jätekuljetusten ulkoistamisesta Kiertokapulalle, mutta äänestyksen jälkeen asia jäi pöydälle.Kunnanhallituksen puheenjohtaja Pirjo

Janakkalan kunnanjohtaja Tanja Matikainen jatkaa nykyisessä virassaan, sillä häntä ei valittu maanantaina Järvenpään kaupunginjohtajaksi.Järvenpään valtuusto valitsi kaupunginjohtajaksi Olli Naukkarinen, joka on nykyään Lappeenrannan strategia- ja rahoitusjohtaja.

Janakkala. Janakkalan seurakunta palkkaa tänä vuonna noin kymmenen kesätyöntekijää ja yhdeksän kausityöntekijää.Kesätöihin seurakunnan hautausmaalle ja viheralueille otetaan 16 vuotta täyttäneitä nuoria. Työtä on tarjolla touko-elokuussa, ja työjakso kestää yhdestä kuukaudesta kahteen.

Hämeen ely-keskus päätti viime syksynä laajentaa Seminaarin koulun suojelua. Kuva: Ville-Veikko Kaakinen

Hämeen ely-keskus päätti viime syksynä laajentaa Seminaarin koulun suojelua. Rakennusten omistaja Suomen yliopistokiinteistöt oy on valittanut elyn päätöksestä ympäristöministeriöön.Hämeenlinnan kaupunginhallitus antaa asiasta lausunnon ensi maanantaina.