Tuulia Viitanen


        
         Sirkka Liinaharja-Nieminen ja Erkki Nieminen kertovat sukulaisten ja ystävien iloitsevan heidän rakkaudestaan. Kesällä aiotaan pitää Tammelassa toinen hääjuhla sukulaisille ja ystäville. Samalla avioliitto siunataan Tammelan kirkossa.
        
        Kuva: Lassi Puhtimäki

Joskus iltaisin tuli tunne: olisipa kiva, jos olisi joku, jonka kanssa mennä nukkumaan. Näin kertoo tammelalainen Sirkka Liinaharja-Nieminen. Hän oli 30 vuotta leskenä ja ajatteli, ettei elämään enää 79-vuotiaana tule suurta rakkautta.

                 Kiti Kokkosen esittämä sketsihahmo Tanhupallo on ollut yleisön suosikki. Tänä lauantaina tippuu ensimmäinen sketsihahmo.                Kuva: Numi Nummelin

Putouksen käsikirjoittaja Niklas Lindgren ei arvannut etukäteen Tanhupallon suosiota. Niklas ja Karoliina Lindgren ovat kirjoittaneet uuden komediasarja Jättekivan, jossa he ovat laittaneet oman parisuhteensa likoon. Putouksen käsikirjoittaja Niklas Lindgren ei arvannut etukäteen Tanhupallon suosiot


        
         Laboratoriopäällikkö Satu Tölkkö tutkii huonesuihkunäytettä Turun yliopistossa.
        
        Kuva: Marttiina Sairanen

Turun yliopiston funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskus testasi Lännen Median pyynnöstä Homcaren Bioswipe probioottisiksi väitetyt huone- ja eläinsuihkeen sekä pyykinpesuaineen. Tuotteita myydään sekä suoramyynnissä että netissä.

Oululaiset trukkikuskit Toni ja Juho ovat uudet sohvaperunat. Mukana on 16 erilaista porukkaa. Kuva: Pyry Pietiläinen

Sohvaperunoiden viides tuotantokausi alkaa tänään perjantaina. Mitä uutta kauteen on tulossa, vastaava tuottaja Pauliina Ojala?– Meillä on neljä uutta sohvaperunaa. Helsinkiläiset ystävykset Iris ja Mona. He ovat räväköitä neitejä, joilla on paljon näkemyksiä ja kokemusta elämästä.