Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kiekkokiuas: Sihvoselta murska-arvio Jarmo Kekäläisen Columbuksesta – ”En muista koskaan nähneeni ammattilaisjääkiekkojoukkueen pelaavan näin huonosti”

Kiekkokiuas käsittelee vuoden ensimmäisessä jaksossaan Columbus Blue Jacketsin otteita NHL:ssä ja myös pohtii Pasi Mustosen ja Noora Rädyn ympärillä pyörivää soppaa.

GM Jarmo Kekäläisen johtama Columbus Blue Jackets oli jopa historiallisen huono keskiviikon ja torstain välisenä yönä Calgary Flamesia vastaan. Calgary tulitti perätti 62 laukausta Columbuksen maalia kohti. Lukema oli vasta toinen kerta 40 vuoteen NHL:ssä, kun tuollaisiin laukaisumääriin on päästy.

Columbuksen peliin paneutunut Petteri Sihvonen ihmettelee, miten Columbus Blue Jackets yksinkertaisesti voi pelata niin onnetonta jääkiekkoa, jota Sihvonen vertaa “kaukalopalloon”.

– En muista koskaan nähneeni ammattilaisjääkiekossa joukkueen pelaavan näin huonosti, Sihvonen tylyttää.

Mutta mitä Columbuksen tuskasta pitää ajatella niin Kekäläisen kuin Patrik Laineen kohdalla? Ja miksi asiasta ei suomalaisessa mediassa puhuta kuin käännösjutuin? Olisiko Kekäläisen kuitenkin kannattanut palkata valmennukseen Jukka Jalonen?

Lisäksi Kiekkokiukaalla pohditaan Naisleijonien ympärillä pyörivän Noora Räty -kohun anatomiaa. Ja onko Rätyä käsitelty mediassa eri tavoin kuin vaikkapa suomalaista NHL-miesjääkiekkoammattilaista?

Tervetuloa lauteille! Kiekkokiuas · Columbus Blue Jacketsin kaaos ja Räty-Mustonen -kohu