Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Jokerit päätti kautensa kesken, Jari Kurri joutui neuvottelemaan päätöksestä KHL:n kanssa

Jääkiekkoseura Jokerien kausi KHL-liigassa on ohi. Jokerien oli määrä jatkaa kautta pudotuspeleillä ensi tiistaina, mutta seura kertoi tiedotteessa, että pelit jäävät pelaamatta.

Jokerien mukaan puheenjohtaja Jari Kurri päätti kauden jättämisestä kesken jo eilen, mutta hänen piti keskustella päätöksestä KHL:n kanssa.

–  Tämän vuoksi pystymme valitettavasti tiedottamaan asiasta vasta nyt, Kurri kertoi tiedotteessa.

Jokerien oli määrä kohdata pudotuspeleissä Moskovan Spartak. Ottelut olisivat alkaneet kahdella kotiottelulla.

–  Maailmassa eletään juuri nyt todella vaikeita aikoja. Kaikki ajatuksemme ovat tilanteesta kärsivien ihmisten luona. Toivomme, että tilanteeseen löytyy pikaisesti rauhanomainen ratkaisu, Kurri viittasi Ukrainan sotaan.

Seuran kannattajayhdistys Eteläpääty vastusti alkuviikolla pelaamista ja vaati seuraa luopumaan KHL-liigasta. Myös osa sponsoreista käänsi seuralle selkänsä. Palveluyhtiö Barona ilmoitti eilen, että se irtautuu yhteistyöstä Jokerien kanssa.

Jokerit on pelannut KHL:ssä vuodesta 2014. KHL:n puheenjohtaja Aleksei Morozov pahoitteli seuran päätöstä KHL:n verkkosivuilla.

–  On ikävää, että Jokerien lähtö ei liity urheilullisiin asioihin, vaan poliittisiin, Morozov kommentoi.

Discovery päätti KHL-lähetykset

Televisiokanava Discovery Finland keskeyttää Venäjän jääkiekkoliiga KHL:n esittämisen. Tiistaina alkavia KHL-liigan pudotuspelejä ei nähdä kanavalla.

Otteluja ei näytetä myöskään TV5-kanavalla tai discovery+-palvelussa.