Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kiekkokiuas: Suomalaiset kiekkopomot tuomitsivat topakasti Rene Faselin kommentit, mutta veikö kissa kielen KHL:n, Venäjän ja MM-kisojen suhteen?

Kiekkokiuas-podcastissa puhutaan Ukrainan sodan myötä leimahtaneesta keskustelusta Jokereiden ympärillä ja suomalaisten jääkiekkopomojen lausuntojen vaisuudesta liittyen esimerkiksi KHL:ään ja Venäjän osallistumisesta MM-kotikisoihin. Asiaa riittää myös Suomen jääkiekkohistorian ensimmäisen olympiakullan opetuksista.

Kiekkokiuas-podcast tarttuu kuumaan perunaan nimeltä Jokerit, joka ilmoitti perjantaina vetäytyvänsä loppukauden osalta KHL-sarjasta. Siihen kysymykseen on vastattu, mutta millainen voi olla Jokereiden tulevaisuus KHL-sarjassa?

Herättikö vasta Ukrainan sota sponsorit, fanit ja kiekkopomot siihen, mitä Jokerit osaltaan KHL:ssä edusti? Pitäisikö Jokereiden palata Liigaan? Ja mitä mahtaa miettiä nyt esimerkiksi Jokereiden päävalmentajaksi Ilta-Sanomien uutisen mukaan pestattu Antti Pennanen?

Kysymyksiä herää myös Venäjän ja sen osallistumiseen jääkiekon MM-kisoissa Suomessa? Voiko sotaa käyvä maa osallistua kisoihin? Ja voiko Hartwall-areenalla pelata kisoja? Ja miksi suomalaisten kiekkopomojen, jotka ottivat Rene Faselin outoihin lausuntoihin kiinni niin topakasti, on niin vaikeaa reagoida kunnes julkinen mielipide pakottaa toimiin? Ja mitä ihmettä Erkka Westerlund oikein höpötteli Helsingin Sanomien haastattelussa?

Lisäksi Kiekkokiuas-podcast pureutuu Suomen Pekingin saaliseen, eli suomalaisen jääkiekkohistorian ensimmäiseen olympiakultaan. Mikä oli voiton opetus laajemmassa viitekehyksessä ja pitäisikö päävalmentaja Jukka Jalonen palkata NHL:ään?

Tervetuloa lauteille!

Kiekkokiuas · Ukrainan kriisi pakotti suomalaisia kiekkopomoja mittamaan selkärankaansa