Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kiekkokiuas: Nouseeko HPK vielä jyrkänteen reunalta voittoon – mikä selittää KalPan farssin?

HPK taistelee perjantai-iltana puolivälieräpaikasta kotikentällään. Kiekkokiuas-podcast pureskelee pudotuspelien ensimmäisen kierroksen otteluparit, ihmettelee tuomarivirheitä ja pohtii myös KalPan surullisen kauden syitä ja seurauksia.

Kiekkokiuas pureutuu ennen perjantai-illan kohtalokasta HPK:n Lukko-kohtaamista pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella. Pelin henki on Kerholle selvä: Tulos tai ulos. Mutta voiko Kerho yhä nousta vaikeuksista voittoon? Entä mitkä ovat lähtökohdat KooKoon ja Pelicansin välisen sarjan huipennukseen? Ja mitä mieltä ylipäätään pitäisi olla ensimmäisen kierroksen hämmennystä herättäneestä formaatista? Ja kuinka on mahdollista, että avauskierroksella tuli niin räikeitä tuomarivirheitä kuin nähtiin?

Lisäksi Kiukaalla tiristetään KalPan surkeaa kautta, joka päätyi pudotuspelien ulkopuolelle. Erityishuomiota saa myös päävalmentaja Tommi Miettisen oudot ja nolot selittelyt kauden viimeisen ottelun jälkeen.

Tervetuloa lauteille!

Kiekkokiuas · Säälipudotuspelit ratkeavat, mikä selittää KalPan farssin?