Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kiekkokiuas: Tapparan pelityylin soimaaminen on tyhmää kitinää – entä mikä kariutti Ilveksen unelmat?

Kiekkokiuas-podcastissa tartutaan kaksin käsin Liigan finaalisarjaan ja pohditaan myös pronssiotteluun valmistautuvien Ilveksen ja KooKoon kausia.

Liiga-kevät huipentuu mehukkaasti, kun finaalien avausottelun nimiinsä kairannut Tappara haastaa TPS:n seuraavaksi lauantaina Turussa. Kiekkokiukaan ihastuttavat ja vihastuttavat löylymajurit Petteri Sihvonen ja Samuel Savolainen pohtivat finaalien lähtölaukauksen opetuksia ja antia. Mitä TPS:n pitää tehdä, että se voi ottaa kuskin paikan tamperelaisilta?

Kiukaan äärellä pohditaan myös sitä, miksi yhdeksän kertaa perätysten välieriin marssineen Tapparan pelityyliä arvostellaan joka ikinen kevät.

Lisäksi Kiukaan lauteilla pohditaan Ilveksen kautta, joka lässähti finaalipaikan ja tamperelaisen “unelmafinaalin” kariutumiseen. Oliko kausi onnistuminen vai kuitenkin epäonnistuminen? Ja mikä selitti KooKoon sensaatiomaisen juoksun aina mitalitaistoon saakka?

Tervetuloa lauteille, tästä hyökätään! Kiekkokiuas · Kuka vie kultaa finaaleissa? Epäonnistuiko Ilves?