Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kiekkokiuas: Sekoaako Tampere torstaina Tapparan mestaruudesta, vai kuokkiiko TPS juhlat – miksi jääkiekkomiehet eivät ole aikuisuuden tilassa Jokereiden asiassa?

Kiekkokiuas-podcastissa analysoidaan Tapparan ja TPS:n kiihkeää Liigan finaalisarjaa ja pureskellaan myös kysymystä Jokereista laajoin eri silmänaloin.

Kiekkokiuas-podcast palaa Petteri Sihvosen ja Samuel Savolaisen voimin eetteriin keskellä kiihkeää Liigan finaalikevättä. Tappara on enää voiton päässä mestaruudesta ja sillä on torstaina mahdollisuus nostaa Kanada-malja käsivarsilleen kotiyleisön edessä uudenkarheassa Nokia-areenassa. Millaisiin asioihin ottelu ratkeaa? Entä mitkä ovat tärkeimmät opetukset ja kysymykset pohdittavaksi finaalisarjan tiimellyksessä?

Kiekkokiuas ottaa käsittelyyn myös Jokereiden tavoitteen palata Liigaan kaudeksi 2023-24. Kysymyksiä aiheeseen liittyy useita: Onko Jari Kurri liian ryvettynyt nokkamies Jokereiden liigahankkeelle? Olisiko Teemu Selänne yhtään sen parempi puuhamies? Miksi suomalainen jääkiekkoväki on väistellyt paksuja tahroja saanutta Jokerit-aihetta kuin kissat kuumaa puuroa ja puhuu siitä kuin lapsen suulla?

Tervetuloa lauteille! Kiekkokiuas · Juhliiko Tappara torstaina – entä miksi jääkiekkoihmiset ovat kuin lapsia Jokerit-kysymyksessä?